keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Hyvää synttäriä Blogi!

Valkoiset alppiruusuni kukkivat blogin yksivuotissynttäreiden kunniaksi.

Tänään tulee päivälleen vuosi siitä, kun aloitin tämän blogin pitämisen. Ajattelin silloin, että saapa nähdä, miten kauan jaksan, että löytyykö aiheitakaan. Hyvin on löytynyt. Päin vastoin kokoajan on tunne, blogiin ehtii kirjata vain pieniä yksittäisiä asioita. Puutarhassa tapahtuu niin paljon!

Huomaan, että tästä blogista on tullut minulle tärkeä. Tulen levottomaksi, jos postausten välille tulee liian pitkiä taukoja. En siksi, että bloggaamista tarvitsisi "suorittaa" vaan siksi, että se antaa iloa ja elämänhallinnan tunnetta. Kun elämä on muuten välillä niin tiuhaan ohjelmoitua kaikella muulla kuin itse valitsemillani asioilla, blogi ja puutarha ovat omaa aluetta. Kun luen omia vanhoja postauksiani, tulee tunne, että hei, olen mä tonkin ehtinyt ja tuon, ei tämä elämä sittenkään ole yhtään hassumpaa.

Myös laikkukirjokanukat aloittelevat ilokseni kukintaa. Tosin ei näitä kukkien takia kasvateta vaan koristeellisten lehtien. Ne ovat ihanan heleän värisiä koko kesän. Olen istuttanut kanukoita tuijien pariksi kahteen eri paikkaan. Niiden värit korostavat hyvin toisiaan. Jostain puutarhakirjasta opin, että puutarhassa pitää olla rytmiä - ja rytmi tulee toistosta.

6 kommenttia:

 1. Onnea sinulle ja blogillesi!
  Kovasti kuulostivat ajatuksesi samankaltaisilta kuin omani :D Minulla ja blogillani tulee kohtapuoliin puoli vuotta täyteen ja olen aivan 'koukussa'.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Luulenpa, että meillä on aika paljon "kohtalotovereita". :) Tää on tosiaan koukuttavaa.

  VastaaPoista
 3. Onnea! Ihan sama juttu itselläni. Kun aloitin blogin, ajattelin että saas nähdä kuinka kauan tätä intoa kestää. Eräänlainen riippuvuus on syntynyt :) Mutta ihana itseilmaisun ja päiväkirjan pitämisen reitti on tämä. Jatka sinä myös edelleen, mukava on lukea päivityksiäsi!

  VastaaPoista
 4. Kävin lukemassa blogiasi Saara. Kyllä huomaa, että riippuvuus on syntynyt. :) Olet todella ahkera kirjoittaja. Kivoja juttuja sulla.

  VastaaPoista
 5. Onnea yksivuotiaalle, ja innolla eteenpäin kohti tulevia vuosia!

  VastaaPoista
 6. ONNITTELUT! Intoa edelleen kirjoittamiseen! MYös kuvat ovat hienoja!

  VastaaPoista