sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kaunottaria ja kiusankappaleita

Viikonloppu on ollut lämmin. Harmi kyllä olen joutunut tekemään töitä enkä ole päässyt puutarhahommiin niin paljon kuin olisin halunnut. Tänään sentään ehdin muutamaksi tunniksi. Työn tuoksinassa vastaan tuli kaunottaria ja kiusankappaleita.

Kiusankappale nro 1. Näitä on riittänyt. Kolme suurta vaahteraamme siementävät järkyttävän paljon. Kitkin näitä etupihan puolella varmaan puolitoista tuntia vaikka olin tehnyt samaa työtä jo useana päivänä aikaisemminkin. Nyt ne on nitistetty!
Kaunotar nro 1. Lilac perfection on avautunut! Tässä illansuussa kuvattuna jo hieman supussa. On Hurrrjan kaunis tulppaani!
Kiusankappale nro 2. Teinpä sitten mitä tahansa, aina oli harmaa naukuja siinä jaloissa pyörimässä. Milloin ruohonleikkurin tiellä, milloin tunkemassa häntäänsä kuviin. Onnistui mokoma katkaisemaan pari kurkuntainta, kun karaisin niitä ulkona. Lopulta heitin katin sisälle, että sain hetken rauhaa.
Kaunotar nro 2. Nämä vaaleanpunaiset ovat todella komeita. Kasvavat tanakassa varressa ja nousevat korkealle. Tässä ne kylpevät ilta-auringossa.
Kaunotar nro 3. En erityisemmin välitä keltaisista kukista, mutta nämä tulppaanit ovat kyllä sulattaneet sydämeni. Ne hehkuvat auringossa.
Kaunotar nro 4. Kirsikkapensas kukkii! Kirsikkapuumme ei ole vielä aloittanut, mutta ehkäpä sekin kohta.
Kaunotar nro 5. Myös vuorenkilvet kukkivat. Ne ovat aina yhtä kauniita tähän aikaan vuodesta. Pidän tästä kasvista kovasti myös ilman kukkia, mutta onhan nuo vaaleanpunaiset hattarat piste iin päälle.

2 kommenttia:

  1. Kaunottaria tosiaan! Pidän erityisesti lilasta tulppaanista, mahtava sävy!

    VastaaPoista
  2. Tuo Lilac on kyllä varsinainen kaunotar, todella kaunis.

    VastaaPoista