sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tulppaanitaivaassa - romanttiset punaiset

Kävimme eilen paratiisissa http://www.keukenhof.nl/. Siskoni varoitti minua, että tulen siellä hulluksi, mutta en voinut kuvitellakaan mitä siellä odotti. En ole eläessäni nähnyt niin paljon kukkia kerralla! Jälkeenpäin sisko paljasti, että puisto oli vielä puolet suurempi, mutta hän ei viitsinyt mainita siitä, koska olin jo muutenkin rasittavaa seuraa, kun jumitin jokaiseen puskaan kamerani kanssa. Otin satoja kuvia. Tässä ensimmäisi maistiaisia.

Sipuleita voi muuten tilata netistä. Kun ehdin, kaivan lajiketiedot kuvien tulppaaneille ja lisään ne kuvateksteiksi.

.....

Lisäys 5.5.2012: Lisäsin kuvateksteihin nyt muutamia lajitietoja, mitä löysin. Kaikista en ole ihan varma. 

Vasemmalla: Double Price?

Oikealla: Double Tulips Margarita

Perennial Delight

Tätä en vielä löytänyt....

Vasemmalla: Peony Flowering Tulip Angelique - Oikealla: Carnaval De Nice

Oikealla: Ollioules

Vasemmalla: Pink impression?

Garden party? vai Triumph Tulip Hemisphere?

Vasemmalla: Lily Flowering Tulip Ballade Lady VAI Lily Flowering Tulip Elegant Lady?

6 kommenttia:

 1. Oi, olet päässyt käymään taivaassa!

  VastaaPoista
 2. Niinpä... Näin koko seuraavan yön unia tulppaaneista...

  VastaaPoista
 3. Kerrotut tulppaanit, vau!!! Lisäksi pidän noista tähtimäisesti avautuvista, mitä ne nyt olivatkaan nimeltään? Aion kyllä alkaa panostamaan tulppaaneihin vielä paljone enemmän, sen verran helppoja ja palkitsevia ne ovat. Kiitos näistä kuvista :)

  Muuten, sinulla on tuo robottienesto päällä, onkohan se tarkoituksella vai epähuomiossa? Aina välillä viestin jättäminen on extrahankalaa, kun sanoista ei vain saa selvää.

  VastaaPoista
 4. Hei Piia Anneli, etsin lajiketietoja, heti vaan kun ehdin. Kannattaa kurkkia tänne blogiin viikonlopun aikaan. Harmillista, että robottienesto vaikeuttaa kommentointia, mutta haluan silti pitää sen roskapostin takia päällä.

  VastaaPoista
 5. Mulla on mies mukana tulevalla reissulla mutta Keukenhoffiin menen ihan yksin jotta saan rauhassa huokailla ja kuvata. Haluan kokea tuon yksin rauhassa ja keskittyä vain kukkasiin enkä huomioida mitään muuta:) No eipä miestä niin kiinnosta nuo kukatkaan joten kukaan ei pahoita mieltään.

  VastaaPoista
 6. Pyydän anteeksi kaikilta lukijoiltani, mutta niitä lajiketietoja täytyy vielä odottaa. Niiden kaivaminen vie aikaa - jota minulla ei juuri nyt ole. Pyydän kärivällisyyttä...

  VastaaPoista