keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Tähän kuvaan liittyy monta onnellisuutta tuottavaa asiaa: Matka tyttären kanssa Hollantiin Siskon perheen luo. Ihana siskon tyttö, joka oppi sanomaan "kukka" ja "blog", kun istui minun ja kannettavan väliin seuraamaan postaamistani. Häkellyttävä elämys tulppaanipuistossa. Lupa unelmoida ja nauttia elämästä kaikin aistein. Loma ja kevät. Vesi...
 
Sain Kujelta haasteen:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).

Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


Kymmenen minulle hyvää mieltä tuottavaa asiaa:
 1. Perhe ja ystävät
 2. Oma tupa ja puutarha (+ Oma lupa toteuttaa siellä omia visioita vapaasti.)
 3. Kissa ja kanit
 4. Luova työ
 5. Matkustelu
 6. Vene ja meri
 7. Hyvät kirjat ja lehdet
 8. Kahvi
 9. Vaahtokylpy ja tuoksukynttilät
 10. Nauru hyvässä seurassa
Laitan haasteen eteenpäin seuraaville bloggareille:

Karoliinalle
Viannalle
Maahiskalle
Henrietalle
Sarille

6 kommenttia:

 1. Kiitos Saisa! http://maahiska.blogspot.com/2012/04/kuumetta-ja-haaste-ja-yksi-janna-kamera.html Tuolla on omat iloa aiheeni listattua. Kiva tulla sinnun blogiisi - savinen tontti tuossa profiilissa puhutteli heti aluksi! Tuoksuvaa kevättä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon ! Näitä tunnustuksia on niin kiva lukea : )
  Aivan huikeita kuvia sipulikukista....

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis ja jos voin kieltäytyä ilman että loukkaannut olisin kiitollinen. Mä en ole harrastanut näitä ollenkaa joten ei voi poiketa linjasta:)
  Mun pitää kahlata nuo sun Keukenhof kuvat läpi oikein ajatuksella ja nautiskella etukäteen siitä mitä tulen näkemään, kiitos:)

  VastaaPoista
 4. Haasteet ovat aina vapaaehtoisia, ei mitään paineita kenellekään :)

  VastaaPoista
 5. Hei Saisa,

  Kiitos haasteesta =)
  Koitampa ehtiä taas ajatuksen kanssa blogin ääreen, vastailemaan. Ihanaa kun on tullut kevät, taimet kasvaa ja siemeniä voi kylvää niin että kaikki paikat täyttyvät pikkupurkeista...Ja koneelle ei enää millään meinaa maltaa tulla.

  Aurinkoista ja vihertävää kevättä,
  Karolina

  VastaaPoista